© 2021 El Rico Lighting / All Rights Reserved

top
Image Alt

Lichtadvies

  /  Lichtadvies

— Net een woning gekocht? Of gaat
u een bestaand pand renoveren?  —

Dan is de kans vrij groot dat de lichtpunten reeds vastliggen. Ook hier begeleiden we u met deskundig lichtadvies voor het kiezen van de juiste armaturen voor elke ruimte. Wij maken graag een vrijblijvende offerte inclusief illustrerende fotobundel. We geven uiteraard ook advies voor kleinere projecten, enkele voorbeelden:

  • Bijpassende verlichting voor de renovatie van uw keuken
  • Vernieuwing van de verlichting in leefruimte en eetplaats
  • Vervanging oude halogeenspots naar spots met geïntegreerde LED-modules
  • Sfeermakers voor uw woonkamer in de vorm van een tafel- en/of vloerlamp
1
2
3
4
1
2
3
4
a

PLANNING

Voor het opmaken van een vrijblijvende offerte verwelkomen we u graag in één van onze showrooms. Breng zeker de plannen (van de woning, keuken en/of badkamer), foto’s of eventuele andere nuttige info mbt jullie project mee. U mag deze gerust al op voorhand mailen.

a

AFSPRAAK

Ervaren lichtadviseurs luisteren naar uw verwachtingen, en overlopen de mogelijkheden voor uw project. We kijken naar de architectuur van de woning, de inrichting en denken daarbij samen met u na over welke armaturen passen bij u, uw woning en uw budget.

a

OFFERTE

Wij maken de offerte en begeleidende fotobundel op. In onze showroom bespreken wij de gemaakte offerte. Samen kiezen we de armaturen die passen bij de bouwstijl en het budget. indien nodig passen we dit aan volgens uw feedback.

a

PLAATSING

Van zodra uw bestelling compleet binnen is bij brengen we u op de hoogte. Wij hebben zelf geen plaatsingsdienst, maar kunnen dankzij ons uitgebreid B2B-netwerk op uiterst bekwame vakmannen rekenen. Zo kunnen we u vast een betrouwbare installateur in uw buurt aanraden.