© 2021 El Rico Lighting / All Rights Reserved

top
Image Alt

Lichtstudie

  /  Lichtstudie

— Gaat u bouwen/renoveren en zijn
de lichtpunten nog niet bepaald? —

Bij een lichtstudie op maat bekijken we de verlichting voor de volledige woning, dus eerder op projectbasis, en gieten we ons lichtvoorstel in een mooi gepresenteerde bundel waarbij we ons lichtontwerp als totaalplaatje toelichten met plannen en sfeerfoto’s. Geen enkele woning is dezelfde, een lichtstudie bijgevolg ook niet. Onze persoonlijke aanpak is ons handelsmerk, en daar zijn we best trots op!

1
2
3
4
1
2
3
4
a

PLANNING

Voor het opmaken van een lichtstudie verwelkomen we u graag in één van onze showrooms (Dendermonde of Lier). Breng zeker de plannen (van de woning, keuken en/of badkamer), foto’s of eventuele andere nuttige info mbt jullie project mee. U mag deze gerust al op voorhand mailen.

a

AFSPRAAK

Ervaren lichtadviseurs luisteren naar uw verwachtingen, en overlopen de mogelijkheden voor uw project. In de eerste fase bespreken wij de architectuur van de woning, de inrichting en denken wij samen na over het te maken lichtplan volgens uw vooropgesteld budget.

a

LICHTSTUDIE

Wij creëren een ecologisch en sfeervol lichtplan dat voldoet aan de eisen van de toekomst. In onze showroom bespreken wij de gemaakte lichtstudie met offerte. Samen kiezen we de armaturen die passen bij de bouwstijl en het lichtplan. indien nodig passen we dit aan volgens uw feedback.

a

UITWERKING

Na goedkeuring van de orderbevestiging maken wij een compleet opgemaakt lichtdossier op voor de installateur. Dit omvat alle technische gegevens van de gekozen armaturen alsook een technisch architectuurplan met de exacte afstanden van alle lichtpunten.